Find beauty in everything
Project info

Emilie Houben, kunstfotografe met een bijzonder talent om de schoonheid te vinden in het alledaagse. Met haar scherpe oog voor detail, haar creativiteit en haar passie is zij in staat onopgemerkte schoonheid onder de aandacht te brengen. Veel mensen lopen voorbij aan details zoals een lichtinval, een autospoor in het zand of een oude muur. Verschillende kleuren, structuren en vormen, bijna alles kan haar inspireren om een beeld vast te leggen en de kijker vervolgens mee op reis te nemen om de schoonheid in het dagelijkse te zien. Haar motto luidt: “find beauty in everything”.

Haar unieke kunstwerken spreken velen tot de verbeelding. Haar werk hangt bij internationale bedrijven, hotels en organisaties over de hele wereld. Onlangs is zij genomineerd om deel te nemen aan een platform voor World Contemporary Artists in Hong Kong. Alle kunstwerken van Emilie Houben bevatten unieke elementen en worden in beperkte oplage uitgebracht.

Op dit moment hangt zij bij Coffee Concepts op de Jacob Obrechtstraat 5 in Amsterdam. In mei 2018 gaat zij exposeren in Hong Kong.